+421 918 761 995infozavináčlm-stav.sk

Vážený zákazníci, vzhľadom na danú situáciu na Slovensku ako aj vo svete, sme sa rozhodli poskytovať novú službu a to DEZINFEKCIU OZÓNOM, všetkých bytových, nebytových priestorov, t.j. byty, domy, kancelárie, rôzne prevádzky, školy, škôlky, ordinácie a pod.

V krátkosti: ČO JE OZÓN? 

Ozón je trojatómová molekula kyslíka. V takejto molekule je nahromadené väčšie množstvo energie a preto sa OZÓN (O3) pomerne rýchlo rozpadáva na molekulový kyslík (O2). Keď je kyslík (O2) vystavený elektrickému výboju rozštiepi sa na 2 samostatné atómy  kyslíka (O2) a tie sa ďalej spájajú a niektoré molekuly na miesto 2 atómov obsahujú 3 (O3). Ozón (O3) je NAJSILNEJŠÍ dezinfekčný prostriedok, ktorý sa nachádza v prírode.

Ozón vďaka svojím vlastnostiam likviduje 99,9% vírusov , baktérií, huby, plesne , hmyz , roztoče, blchy, vši atď. Je  3000-krát rýchlejší a 50-krát účinnejší ako chlór a až niekoľko tisíc-krát ako chlórové chemické prostriedky. Na rodziel od chlóru je BIOLOGICKY a EKOLOGICKY nezávadný, keďže sa pomerne rýchlo rozpadá na kyslík (O2). Ozón je plyn ktorý sa dostane do všetkých miest v priestore, do pórov kobercov, čalúnenia čo sa určite nepodarí žiadnemu z čistiacich a dezinfekčných prostriedkov. 

Ozón (O3) má ťiež najúčinnejší dezodoračný efekt, rozkladá nežiadúce zápachy v priestore (cigaretový dym, pachy zvierat, zatuchnuté priestory) na rozdiel od chemických dezodorantov, ktoré zápachy len prekrývajú. Nespôsobuje žiadne alergické či dýchacie problémy, je prívetivý k alergikom.

Najnovšie články

článok

Dezinfekcia ozónom

článok

Oznam pre zákazníkov

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK